Hvad er ClubSmart?

ClubSmart ejet af Smartresponse A/S er en interesseklub, der arbejder med flere danske virksomheder. Som medlem af ClubSmart vil du på baggrund af dine interesser kunne deltage i en lang række konkurrencer og lodtrækninger om masser af spændende præmier. Vi samler ligeledes et bredt udvalg af af gode tilbud fra vores samarbejdspartnere. Du vil kun modtage tilbud og konkurrencer fra partnere, vi mener vil have relevans for dig. ClubSmart tjener penge ved at modtage en kommission fra vores samarbejdspartnere. Denne forretningsmodel sikre, at ClubSmart kan være 100 % gratis for vores brugere at benytte. Læs mere om ClubSmart forretningsmodel og samarbejdspartnere her.

 

Hvordan fungerer det?

I ClubSmart samarbejder vi med en række partnere, hvilket gør det muligt for os at tilbyde et bredt udvalg af konkurrencer og tilbud. Når du deltager i konkurrencerne, bliver du bedt om at besvare en række spørgsmål. Disse hjælper os med at forbinde dig med vores samarbejdspartnere. Besvarer du alle spørgsmålene, vil du herefter modtage spændende tilbud, som kan være særligt tilpasset dig.

Derved kan du modtage tilbud og kampagner, som placerer sig inden for dine interesseområder.

Med andre ord kan du få tilsendt tilbud, som er skræddersyet specifikt til dig – samtidig med, at du deltager i konkurrencer, hvor du kan vinde præmier for flere tusinde kroner.

Se vores seneste vindere her.

 

Har du spørgsmål?

Hos ClubSmart vil vi gerne hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål. Tøv derfor ikke med at kontakte os på info@clubsmart.dk – vi sidder klar til at besvare henvendelser fra dig.
Du kan se og læse vores Cookie- og Persondatapolitik her